22 Ağustos 2012 Çarşamba

ZAYN MALİK , PERRİE EDWARD'I ALDATIYORMU SORULARINA YANIT !!


Videodaki konuşmalar şöyle:Preston (güvenlik görevlisi), hayrana: Hangi katta kalıyorsun? Şimdi hemen odana gitmen gerekiyor.
Hayran: Peki.
Zayn,hayrana: 30 dakika sonra tekrar benim odama geri dön. Bu kattaki herkes uyumuş olacak. Kaç yaşında olduğunu öğrenmek istiyorum.
Preston (güvenlik görevlisi),hayrana : ODANA GERİ DÖN!
Preston (güvenlik görevlisi), diğer görevlik görevlisine: Anlaşılan tüm gece boyunca burada kalacağız.

VİDEO SAHTE SESLE OYNANMIŞ ZAYNİN SESİNİ KOPYALAMIŞLAR.
Ayrıca perez twittera sunları ayzmış : "Zayn'in gruptan en çabuk ayrılan üye olacağını biliyordum, hesabını dondurması bunu kanıtlıyor."

Zayn Malik'in Twitter'ını kapatma sebebi Perez Hilton. Zayn'ı tehtit etti ve Zayn'ın Perrie'yi aldatmış gibi gösteren bir videosunu yaptı. O videodan çıkan fotoğraf Zayn'ın yıkıldığı ve zayıfladığı dönemde çıktı. Zayn bu yüzden Little Mix'in Offical hesabını Unfollowladı. Herkeste ayrıldılar sandı. Bu olay ortaya çıkarsa skandal olurdu grubu tehlikeye atardı. Perez Hilton'un tam bir ırkçı olduğunuda biliyoruz. O video'yu bir hayran çekti gibi göstermişler peki neden video Perez Hilton tarafından yayıldı? Miley Cyrus Perez'i unfollowladı? O videodaki sesle oynanmış ve Zayn'ın sesini kopyalamışlar. Orda güvenliklerine benzettikleri adam "Bütün gece seks yapacaklar" diyor. Allah aşkına mantıklı olun grubun yönetimi onlara turne boyunca seks yasağı koydu, eğer biri ile olurlarsa ve kız sonra birine anlatırsa tehlikesi var. Yoksa yönetim buna izin verse şimdiye kaç hayranla beraber olmuşlardı. Yani itiraf etseler burda bile Harry'le yatmak için can atanlar var. Perez Hilton'un neden böyle bir şey yaptığını bilmiyoruz ama, videoyu yayınlayacağını Zayn'a belirtecek kelimeler kullandı Twitter'da Zayn'ı etiketleyerek "Yarın :)" yazdı. Ardından Zayn Twitter'ına veda edecek bir şey yazıp gitti. Tüm bu olaylardan uzak durmak için. Kötü şeylerin olacağını biliyordu ama o Twitter'ını kapatınca video olayını kimse takmadı bile. Zayn'ın geri dönmesi için uğraşıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder